WEBUTVIKLING

"The power of a website comes from the people using it. Not the people making it "

Webutvikling

Nettsiden er bedriftens digitale ansikt, og er ofte det første møtet kunden har med virksomheten din. Det å investere i en strukturert, innbydende og brukervennlig nettside er noe av det mest effektive et firma kan gjøre i den digitale verden vi lever i.

Et godt webdesign handler både om rask lastetid, ryddige fonter, pent plasserte moduler, og god brukeropplevelse på tvers av enheter. Hensikten med hjemmesiden er å presentere din virksomhet på en profesjonell måte, utstråle trygghet, tillit, samt inspirere og motivere de besøkende. Når dette er sagt, er det viktigste elementet at nettsiden konvertere besøkende til betalende kunder.

Når vi først har fanget kundens oppmerksomhet, er vår neste oppgaven å beholde den. Dersom nettsiden ikke oppfyller kravene og forventningene til brukeren, vil ikke de besøkende bli konvertert til betalende kunder. 

Nettsideløsninger

Enten du ønsker en hjemmeside, nettbutikk eller blogg - hjelper vi deg gjerne med dette ❤️ Sammen kartlegger vi dine behov, mål og visjoner! Din nettløsning skal representere deg og din merkevare, men viktigst av alt; løsningen må være tilpasset sluttbrukeren. Vi leverer nettsideløsninger som er enkle å bruke, drifte og vedlikeholde! 

Landingssider

En landingsside er en enkeltside som har til formål å konvertere besøkende, til enten direkte kunder eller henvendelser. Landingssider brukes ofte i forbindelse med markedsføringskampanjer. Dermed må oppbygging, utforming og budskap være spisset og optimalisert for konverteringer. Med andre ord er oppgaven til landingssiden å oppmuntre de besøkende til å gjennomføre en spesifikk handling på siden. Vi hjelper deg gjerne med oppsett og utforming av din neste landingsside! 

Webanalyse

Hjemmesiden spiller hovedrollen i det digitale eventyret om bedriften din. Med andre ord, er essensen i digital markedsføring selveste hjemmesiden.

Vi ser på elementer som: 

  • Ytelse (nettsidens tekniske tilstand)
  • Krav til universell utforming
  • Brukervennlighet 
  • Sikkerhet 

Never let ads write checks your website can’t cash

Vi tar et dypdykk for å kartlegge hvor kapabel hjemmesiden din er når det kommer til å ta imot trafikk og ikke minst, konvertere denne trafikken til betalende kunder. Vi analyserer innholdet og gir deg konkrete tips om hvordan du kan optimalisere siden for å øke både antall ordre og ordreverdi.

Optimalisering

Har du en eksisterende nettside som trenger enn visuell eller teknisk oppgradering? Vi vet hva som skal til, for at din nettside gir deg så mange kunder som mulig. Optimalisering av eksisterende nettsideløsing kan være spesielt aktuelt ved markedsføring, da noen få tilpassninger kan utgjøre store forskjeller for hvor mange kjøp eller henvendelser din bedrift mottar. 

SEO

Søkemotoroptimalisering er en effektiv måte å skaffe gratis trafikk av høy kvalitet inn til din nettside. Gode rangeringer i søkemotoren gjør nettsiden din synlig blant potensielle kunder, som søker etter produkter eller tjenester du tilbyr!

En SEO Analyse er aktuelt både for deg som skal lansere, og du som allerede har lansert en nettside. Har du en eksisterende nettside tar analysen for seg sidens styrker og svakheter, og strategien viser deg veien videre. Dersom du enda ikke har lansert, vil det være en stor fordel å spille på lag med Google fra første stund – spillereglene får du av oss!

Vi tilpasser alle SEO analyser etter kundens behov, da ingen bedrifter er like. Sluttresultatet er en skreddersydd rapport og en soleklar strategi! Vi benytter en rekke analyseverktøy for å kartlegge hvilke utfordringer samt muligheter din nettside besitter. Grundige SEO analyser er essensielt for å bygge selve grunnmuren for fremtidig søkemotoroptimalisering. Vi skreddersyr tiltak etter prioritert rekkefølge for å spesifikt optimalisere etter din nettsides behov.

Hvorfor sette webutviklingen til oss?

Grunn

Vi bygger nettsider til konkurransedyktige priser og bistår deg enten du ønsker en mal tilpasset din bedrift, eller en skreddersydd nettside.

Grunn

Vi starter hele prosessen med et hyggelig oppstartsmøte, hvor vi går gjennom dine behov!

Grunn

 Vi kartlegger vi hvilke mål du har med nettsiden, og eventuelle design ønsker. På denne måten er du delaktig i utformingen av din nye nettside! 

Connect with HER

Kontakt oss helt uforpliktende. Vi gleder oss til å høre fra deg!