sosiale medier

Book privat workshop!

Instagram er ikke lenger kun en bildedelings app, det er et helt univers bestående av funksjoner, algoritmer, data, nyheter, trender, og ikke minst enorme salgsmuligheter!

Dersom du bruker denne kanalen riktig, vil du kunne få både nye kunder og økt omsetning! Bli med på en interaktiv workshop med HER Agency, hvor vi skreddersyr alt innhold basert på nøyaktig det du trenger å lære!

Vi vet at det ikke er lett å holde styr på alt som skjer i Instagram verden, og dermed gir vi deg en hjelpende hånd på de områdene hvor du ønsker å utvikle deg.

Nyttig informasjon

Hva ønsker du å lære?

  • Ønsker du å lære og lage reels? Lær deg sammen med oss i en interaktiv workshop
  • Usikker på hva du skal legge ut på Instagram? Sammen utarbeider vi en innholdsstrategi
  • Bruker du riktig hashtags? Ta i bruk vår hastagformel
  • Har du en nettbutikk? Vi hjelper deg å sette opp en Instagram shop
  • Ønsker du å lage grafiske uttrykk, uten å være en grafisk designer? Vi lærer deg innholdsverktøyet Canva
  • Synes du Instagram er tidstyv, og ønsker å effektivisere prosessen? Vi lærer deg hvordan du tar i bruk publiseringsverktøy
  • Ønsker du å gi profilen din et løft? Sammen optimaliserer vi din bedrifts profil

Priser

Når du booker en workshop velger du selv hvor mange timer du ønsker å investere i. Vi tilbyr en timespris på 1690,- eks mva. Medgått tid til forberedelser må også tas i betraktning. Ved større oppdrag eller lengre avtaler, vil vi du få tilsendt et unikt pristilbud på forespørsel.

Om oss

HER Agency er et ungt gründerselskap stiftet av Liva Kalve og Thea Marlen Herstad. Vi er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring, og legger sjel, kreativitet og kjærlighet i alt vi gjør. Med strategisk bruk av digital markedsføring, hjelper vi små og mellomstore bedrifter med å utfordre de store og etablerte aktørene. Gjennom tillit, engasjement og gode relasjoner kan alle virksomheter oppnå stor suksess, uavhengig av størrelse! Vi har internasjonal utdanning innen digital markedsføring, og har i flere år jobbet med aktører i ulike størrelser på tvers av en rekke bransjer.

Praktisk informasjon

Varighet: Avhenger av dine ønsker og behov. 

Sted: Vi holder vanligvis workshop på vårt kontor i Oslo (Oscars gate 81). Vi kan også komme til deres lokale, eller leie større rom ved behov. 

Deltagere: Standard er 1-4 deltagere fra samme virksomhet. Ved større forsamlinger, skreddersyr vi tilbud på forespørsel. 

Hvem er dette egnet for? Bedrifter og gründere, markedsansvarlig, eller deg som rett og slett bare ønsker å bli bedre på Instagram.

Send inn din forespørsel

Har du spørsmål?

 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål rundt workshops eller andre forespørsler. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

📲 Ring oss på telefon 404 33 313

📨 Send en e-post til kontakt@heragency.no