Sosiale Medier Markedsføring

Facebook & Instagram

Sosiale Medier Markedsføring

Ønsker du flere kunder, større omsetning og økt engasjement? Da kan Facebook og Instagram være gode kanaler for din virksomhet! Vi hjelper deg å sette opp effektive kampanjer, som gir god avkastning. 

Visste du at vi i snitt på sjekker Facebook 14 ganger og ser på innhold i hele 50 minutter? Disse tallene er for telefonbruk alene, Per dag! 3,1 million av våre likemenn er faktisk aktive på Facebook daglig! Mange tror at Facebook som en sosial kanal ikke er en “hot-shot” lenger, og at vi kun når den eldre generasjonen når vi annonserer på Facebook. Dette er en myte, og denne antakelsen er faktisk helt feil! Facebook sitt økosystem utvikles stadig og vokser jevnlig. Med alt fra Instagram, Messenger og Audience Network - er denne plattformen skreddersydd for annonsører som ønsker å nå potensielle kunder i alle de ulike fasene til kjøpstrakten.

Facebook & Instagram Annonsering

Hvorfor annonsere på Facebook?

Uansett forretningsmål, kan Facebook bistå deg på veien

Først og fremst har Facebook utallige muligheter når det kommer til annonseformat. Segmenteringsmulighetene er også enorme, du har mulighet til å segmenterte svært presist etter egne parametre, eller du kan overlate arbeidet med å finne riktig publikum til pixelen og algoritmene.

Tilpass annonsene ut fra det kunden ønsker å se

Det er ikke bare segmenteringen vi kan skreddersy, men også annonsene. Du kan kjøre et fullautomatisert kampanjeløp med dynamiske annonser eller re-targeting ved hjelp av produktkatalog. Har du mange forlatte tilføyelser i handlekurv? Fortvil ikke, Facebook hjelper deg med flere gjennomførte kjøp.

Hvorfor annonsere på Instagram?

Instagram har mange og aktive brukere

Ca 2,6 millioner nordmenn har en profil på Instagram, og en stor andel av disse sjekker appen hver eneste dag!

Instagram har det mest engasjerte publikumet av alle sosiale plattformer

Ikke bare blir annonsene dine sett, men de blir også husket. Instagram-undersøkelser viser at “ad re-call” fra betalte annonser på Instagram er 2,8 ganger høyere i gjennomsnitt, sammenlignet med andre sosiale kanaler. * I Facebook-verden er ad re-call et estimat som forteller oss hvor mange som faktisk ville husket annonsen, dersom de ble spurt 2 dager fra de sist ble eksponert for den aktuelle annonsen.

Instagram brukere er i kjøpsmodus

 Vi øker ikke bare engasjementet gjennom å annonsere på Instagram, vi øker også salgsinntektene. Gjennom strategisk oppsett av kampanjer og målgrupper, godt annonse-innhold og  nøyaktig konverteringssporing kan man oppnå direkte-kjøp med god avkastning!

Hvordan jobber vi med annonsering i Facebook og Instagram?

Steg

Vi gjør en vurdering av nettsiden din. I noen tilfeller vil det være nødvendig å optimalisere hjemmesiden for å kunne drive effektiv digital markedsføring. 

Steg

Vi utarbeider en kampanjestrategi, gir deg et budsjettforslag, utarbeider kampanjer og annonser, samt legger opp segmenter.

Steg

Underveis i kampanjen analyserer og optimaliserer vi resultatene. Du får en rapport etter hver endte annonseperiode. 

Connect with HER

Kontakt oss helt uforpliktende. Vi gleder oss til å høre fra deg!