SEO

"Google only loves you when everyone else loves you first"

Hvorfor legge fokus på SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en effektiv måte å skaffe gratis trafikk av høy kvalitet inn til din nettside. Gode rangeringer i søkemotoren gjør nettsiden din synlig blant potensielle kunder, som søker etter produkter eller tjenester du tilbyr 🤍 Med godt utarbeidede SEO-tiltak oppnår du bedre organiske rangeringen i søkemotorene, og på den måten kaprer du flere kunder. 

SEO handler i bunn og grunn om å fortelle Google hva nettsiden din inneholder, slik at siden oppnår en høyere rangering på relevante søk, som igjen sender økt trafikk av høy kvalitet inn til siden. Dermed når du ut til flere potensielle kunder, som igjen bidrar til flere henvendelser og økt salg!

Hvordan kan vi hjelpe deg med SEO?

Vi har god kunnskap om SEO og solid erfaring med gode SEO-verktøy som hjelper din bedrift å lykkes! For å bli belønnet av Google med en høy rangering av din nettside, kombinerer vi produksjon av relevant innhold med tekniske tilpasninger. Det er nemlig ikke kun tekstinnhold som er avgjørende, men også en rekke andre elementer, som blant annet; lenkebygging, struktur, nettsidens ytelse, bilde og video-innhold. Dette er også elementer vi kan bistå med!

seo

Steg 1

Vi utarbeider en detaljert SEO-analyse av din nettside. 

Steg

Basert på funnen i analysen, utformer vi en skreddersydd startegi med konkrete tiltak for veien videre.

Steg

Vi setter stategien ut i live og implementerer identifiserte tiltak.

Steg

Vi holder også workshops og tilbyr indviduell opplæring i SEO.

Connect with HER

Kontakt oss helt uforpliktende. Vi gleder oss til å høre fra deg!