ANALYSE & STRATEGI

The best marketing doesn’t feel like marketing
analyse & strategi

Digital Markedsanalyse & Strategi

Det å ha en sterk tilstedeværelse i digitale flater, gir bedrifter en unik mulighet til å utøve en personlig en-til-en kommunikasjon. På denne måten bygger vi tillit, relasjon og bevissthet. Effektiv markedsføring handler om å nå riktig målgruppe, med riktig budskap.

En digital markedsanalyse og strategi konkretiserer hvordan du skal nå målgruppen på best mulig måte, hvilke hjelpemidler du skal bruke og hvordan konkurransebildet ser ut.

Da konkurransen i markedet er stor, er mange på jakt etter varige konkurransefortrinn - noe som gjør at de skiller seg fra mengden. Gjennom digital markedsføring, har bedrifter i større grad mulighet til å skaffe seg et slikt fortrinn! En digital markedsføringsstrategi skal føre bedrifter nærmere deres overordnede mål, og dette starter alltid med en solid analyse og strategi i bunn.

Sosiale medier analyse og strategi

Har du en klar strategi for sosiale medier

Hvis svaret er nei, bør du begynne å planlegge! Brukerne forventer høy aktivitet og verdifullt innhold. Vi er derfor nødt til å kartlegge hvordan vår tilstedeværelse skal være, hva målene våre er og hvordan vi strategisk kan bruke sosiale medier for å komme nærmere målene vi har satt.

“Build it, and they will come” only works in the movies. Social Media is a “build it, nurture it, engage them, and they may come and stay” 

Når vi gjennomfører en sosiale medier analyse og strategi, kartlegger vi følgende elementer: 

 • Målgruppen og aktuelle kanaler
 • Formålet med kanalbruken
 • Riktig tone of voice
 • Visuell utforming
 • Kommunikasjons temaer og idébank
 • Innholdsmiks (bilder, videoer, reels, osv)
 • Plan for aktuelle tilleggsfunksjoner (butikkfunksjon, direktesending, IGTV, Reel osv)
 • Konkurrentenes tilstedeværelse på sosiale medier

Denne analysen har som formål å gi deg svar på alt du har grublet på, når det kommer til bedriftens tilstedeværelse på sosiale medier. Skulle du også trenge hjelp til å implementere tiltak og strategi, hjelper vi deg selvfølgelig med dette!

SEO Analyse & Strategi

Søkemotoroptimalisering er en effektiv måte å skaffe gratis trafikk av høy kvalitet, inn til din nettside. Gode rangeringer i søkemotoren gjør nettsiden din synlig blant potensielle kunder, som søker etter produkter eller tjenester du tilbyr. 

En SEO Analyse er aktuelt både for deg som skal lansere, og du som allerede har lansert en nettside. Har du en eksisterende nettside tar analysen for seg sidens styrker og svakheter, og strategien viser deg veien videre. Dersom du enda ikke har lansert, vil det være en stor fordel å spille på lag med Google fra første stund - spillereglene får du av oss!  

 “Google only loves you when everyone else loves you first”

Vi tilpasser alle SEO analyser etter kundens behov, da ingen bedrifter er like. Sluttresultatet er en skreddersydd rapport og en soleklar strategi. Prisen vil variere ut fra arbeidsomfanget, hvilket igjen avhenger av hvor kompleks nettsiden din er, hvordan utgangspunktet ser ut og hvilket marked du opererer innenfor. Du får en personlig gjennomgang av analysen og strategien, og dersom du ønsker videre bistand til å sette strategien ut i live, hjelper vi deg gledelig!

Webanalyse

Nettsiden spiller hovedrollen i det digitale eventyret om bedriften din. Med andre ord, er essensen i digital markedsføring selveste nettsiden.

Vi ser på elementer som: 

 • Ytelse (nettsidens tekniske tilstand)
 • Krav til universell utforming
 • Brukervennlighet 
 • Sikkerhet 

Never let ads write checks your website can’t cash

Vi tar et dypdykk for å kartlegge hvor kapabel nettsiden din er, når det kommer til å ta imot trafikk og ikke minst konvertere denne trafikken til betalende kunder. Vi analyserer innholdet og gir deg konkrete tips om hvordan du kan optimalisere siden for oppnå flere konverteringer av høy kvalitet. 

Connect with HER

Kontakt oss helt uforpliktende. Vi gleder oss til å høre fra deg!